Norrena & Frantz firar 50 avsnitt!

En kär vän sa härom dagen till mig att jag borde börja blogga igen då jag är så hiiimmelens rolig och insiktsfull. (Var hen månne sarkastisk?) Nå, jag tar det hellre som en komplimang!

Eftersom min tid inte räcker till bloggande just nu vill jag ta tillfället i akt att varmt rekommendera relationspodden Norrena & Frantz för ytterligare odödliga lustigheter och häpnadsväckande visdomar – i audioformat.

Jag och Eva Frantz har nu hållit på i ett år och firar vårt 50:e avsnitt! Podden baserar sig på publikfrågor och erfarenheter av just er där ute, så roligt att så många lyssnar och skriver in! Du hittar alla avsnitt på Yle Arenan och HÄR kan du läsa mer om våra tankar om det första poddåret.

Roligt att du tittade in här, ha en fin dag!

Foto: Ilmari Fabritius

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s