Singelföräldraskap och vänskap

Inte mycket till tjohejsan på den här plattformen, jag vet. MEN! Jag finns dagligen på Yle Vega och Relationspodden tuffar på som vanligt. Nu då min poddpartner Eva Frantz fått barn fortsätter jag med inbjudna gästartister.

Förra veckan var det singelmamman Kia Svaetichin som kom och snackade om singelföräldraskap och huruvida det är najs eller bajs. Kan varmt rekommendera det, Kia är helt super! Podden hittar du HÄR.

IMG_2772

Denna vecka är ämnet vänskap och för att dryfta detta bjöd jag in min vän och kollega Petski Westerholm. Vår vänskap började för knappa 15 år sedan då vi gjorde morgonradio på Yle X3M och jag är idag stolt att även kalla honom en kär vän. Den mannen är kungen av liknelser och bara så rolig! Lyssna på vårt snack HÄR!

IMG_2788

Ha det gott och sköt om dig, var än du finns. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s