Norrena & Frantz är här!

Jag vet, den här bloggen är död och kommer antagligen att förbli sådan så länge min livssituation är så pass tidspressad att jag sällan hinner sätta mig ner och reflektera desto mer i skrift. MEN! Om dina öron är intakta hör du mig varje vardag på Yle Vega kl.13-15 och idag lanseras min och Eva Frantz relationspodd som du hittar på Yle Arenan. Nytt avsnitt varje lördag morgon!

Vill du kommentera eller fråga oss vad som helst kan du mejla oss på relationspodden@yle.fi eller kontakta mig eller Eva via sociala medier. Vi ses och hörs!

Podcast, Norrena & Frantz. Kuvassa Hanna Norrena ja Eva Frantz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s