Födisträff i Barcelona

Spenderade helgen i Barcelona med mina gamla tjejkompisar från gymnasiet i Vasa som en gemensam 40-årsfest. Då vi tog studenten 1997 hade inte så många av oss satt foten utanför landets gränser mer än för en skidsemester till svenska fjällen eller eventuellt en avstickare med föräldrarna till Kanarieöarna.

Idag är läget ganska annorlunda då hälften av gänget flyttat bort från hemstaden, inte bara runt om i Finland utan även till Sverige, Norge, Tyskland, England och Spanien. Därför var det så himla roligt att få några dagar att bara umgås utan jobb, barn, måsten och tider att hålla.

Hade så kul att detta var den enda bilden jag tog men tror den kan visualisera stämningen då barndomsvänner är vänner även i vuxen ålder.

Barcelona

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s