Då man får lite tid över…

Barnfri, ledig lördagkväll. Vad gör man då? Ofta får jag en känsla av att jag borde maximera denna mytomspunna egentid, pynta upp mig och träffa folk men just idag räcker min energi till att titta på en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar, avnjuta ett glas Riesling samt Lite Vanlig Jävla Lugn Och Ro.

31542979_10155320339236338_6064493890671476736_n.jpg

P.S. Om du inte följer mig på Instagram så rekommenderar jag det. Eller tja, det är väl knappast revolutionerande innehåll men en halvsuddig selfie och en liten inblick i livet vågar jag nästan utlova. Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s