Det ultimata veckoslutet

Då man lever som ensamstående förälder är de lediga kvällarna hård valuta. Å ena sidan vill man maximera den barnfria tiden, springa ute och träffa en massa folk eller sen bara ge efter för den tynande orken och stanna hemma på soffan. Denna helg lyckade jag kombinera bägge, träning och soffa på fredag medan lördagen vigdes åt en löjligt bra Lisa Nilsson-konsert och bubbel med vänner.

IMG_0776.JPG

Idag har jag njutit av ohämmat soffande och bl.a. förundrats över detta underverk till människa. Är inget direkt balettfan men råkade fastna för en dokumentär med den här gudomliga dansaren idag och kan inget annat än plocka upp hakan från golvet i beundran.

Har du fyra minuter över rekommenderar jag starkt följande omänskligt skickliga, estetiska njutning. Det blir liksom inte bättre än just SÅHÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s