Inget New York för mig

Då man har fixat semester, barnvakt och dollars och ens flyg till New York inhiberas samma dag som man ska åka kan man unna sig en ohämmad radiramsa av svordomar.

Vaknade up imorse, hugad på att åka iväg till New York för att fira min 40-årsdag med min vän Anne (som btw har en eminent reseblogg under sin upplevelse just där). Mommo satt på tåget för att komma hit för att sköta barnen då jag får ett meddelande från Finnair att mitt flyg blivit inställt pga dåligt väder i New York.

Satt i timmar i telefon för att hitta alternativa sätt att ta mig dit, närbelägna städer, andra resedatum men nej, blir kvar hemma. Man kan inget åt vädrets gudar men världens antiklimax att packa upp väskan orest, that´s for sure.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s