Jag fyllde 40!

Jag fyllde 40 igår. Tänkte att det är en orsak att ge ifrån mig ett livstecken även här i min sovande blogg. Min pappa sa att just denna ålder är den bästa, man börjar få sin shit together. Barnen blir äldre, jobbet rullar på, man har pengar, hem och förhoppningsvis även någon typ av sinnesfrid och jag kan inget annat än hålla med.

Med åldern följer dock begränsningar. Diskuterade igår på lunchen med en kollega saker man märker att man inte längre mäktar med. Som t.ex. det faktum att folk i sina Tinder-profiler beskriver sig själva med emojin. Kom på mig själv med att i äkta tant-anda konstatera att jag inte har tid, energi eller tillräckligt bra syn att försöka tolka en persons liv och personlighet genom dessa pyttesmå figurer. (Dessutom, vad gör folk med den tid de sparar på att inte skriva några fullständiga meningar med ord?)

Vi kom fram till att jag kanske borde starta bloggen ”Over the hill” som beskriver livets begränsningar och skönheter efter 40-strecket. Har faktiskt en stark känsla av att 40 är det nya svarta.

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s