”Jag var den andra kvinnan”

Intervjuade en modig och befriande frispråkig kvinna i veckan, finlandssvenska nöjesreportern och frilansskribenten Carita Rizzo som i LA Times kom ut ur skåpet med sin historia om då hon hade ihop det med en upptagen man.

Jag tycker det är viktigt att våga ta upp otrohet – som ändå är betydligt vanligare än många av oss skulle vilja tro – och tala om det ur många olika synvinklar. Kanske vi alla kan förstå varandra lite bättre om vi vågar försöka sätta oss in även i sådana situationer som för oss själva kanske känns främmande eller fel.

Rekommenderar varmt artikeln som du hittar HÄR.

P.S. Du får väldigt gärna dela med dig av dina erfarenheter av otrohet i formuläret längst ner i artikeln. Varken jag eller någon annan ser vem som skrivit så det är fullständigt anonymt. Är bara nyfiken på hur folk tänker i detta och jobbar vidare på ämnet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s