”There is no such thing as a happy divorce”

Har för mig att det var Björn Ulveaus eller Agnetha Fältskog som sa så då deras vägar skiljdes åt i hela ABBA-hysterin. De tillade dock att deras är ”as close as you can get”. Och jag kan personligen hålla med.

Under de fem år som gått sedan dess har jag ofta fått frågan hur vi kunnat ”sköta det så snyggt”, fortsätta att vara vänner och jobba tillsammans kring den nya familjekonstellation som vi har. Det har ju givetvis inte varit lätt och det har krävt lite rullandes runt i gyttjan men det är helt möjligt.

Då jag ser tillbaka på det hela så tror jag dock att hemligheten är att alltid bibehålla respekten för den andra, vara vänlig och aldrig använda barnen som ett slagträ eller maktmedel.

I helgen är jag tacksam för att helhjärtat kunna fira mina barns fars 40-årsdag. 12 års gemenskap, två barn och två mögelhusrättegångar senare är jag fortfarande glad och stolt att kunna kalla denna man för en av mina bästa vänner.

21950908_10154762757666338_3192242323748342352_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s