Kan alla ha tur i kärlek?

Brukar inte så ofta tala om jobbgrejer i detta forum men nu måste jag. Härom dagen hade jag nöjet att få intervjua svenska relationsforskaren Ingrid Tollgerdt-Andersson som skrivit boken Relationer – himmel eller helvete.

Vi talade om huruvida det är det romantiserade öööödet som styr vårt kärleksliv eller vad det egentligen beror på att vissa verkar ha sjuklig tur i kärlek medan andra misslyckas.

Vill du veta mer om detta rekommenderar jag varmt text- eller ljudversionen av Ingrids och mitt samtal. Du hittar dem HÄR.

2 responses

  1. Ju mera tiden går inser jag att jag hör till den sorten som inte hittar någon att leva med. Dejtat hopplösa karlar bla. en med alkoholproblem. Hellre ensam än med någon med problem med alkoholen.
    Lögner,svek,otrohet för att göra min dejt och förhållande sida kort. Blir fyrtio nästa sommar. Bäst att leva ensam. Har gett upp.
    Tror inte jag har för stora krav. Eller är att slippa bli utsatt för lögner och svek ett för högt krav?
    Intressant och behövlig diskussion.

    • 40 är nu ingen ålder att tala om! Har hört om många som hittat sitt livs kärlek betydligt senare. En bra sak med att åldras och få mer erfarenhet är det att man vet vad man vill ha och vad man inte vill ha. Keep your head up bara! Din tid kommer nog ännu. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s