Katten släpade in Darin!

Ibland blir jag sjukligt blyg då jag ska göra mitt jobb. Intervjua nya människor om vad det nu sen kan vara för tema – en situation som är lite sådär småknepig ibland. Hur får man t.ex. en nervös gäst att skina och/eller sig själv att framstå som någolunda påläst trots att man knappt hunnit sätta sig in i temat. Ibland vill man helst bara springa och gömma sig. Som idag.

Idag gick det dock fint – hade två superfina gäster. Med rekryteraren Markus Fabricius talade vi rabaldret om hur viktigt det är att vara snygg för att landa drömjobbet. (Inte speciellt viktigt förstås så länge man lämnar shortsen hemma då man går på jobbintervju.)

Den andra var internationella popsensationen Darin som imponerade på mig med sin avslappnade attityd och gudomliga perfektion till röstanvändning – t.o.m. i en dammig studio. Vill du titta och lyssna kan du göra det HÄR.

18051930_10154310010446338_48330371_n

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s