Barnfri vecka

Har skickat iväg mina barn till mommo och moffa i Vasa på sportlovsfirande och trots att jag själv jobbar 6/7 dagar den här veckan så känns det ändå lite tomt. Oceaner av tid att fylla med…tja, vad gjorde man före man hade barn? Tränar lite, ser på TV, talar i telefon och är allmänt lite rastlös. Känner ju som att man borde maximera den här tiden nu för snart är de tillbaka och sen är det back to basics igen men känner mig lite villrådig.

Då de är hemma önskar jag ibland inget annat än en lugn stund och då de är borta saknar jag deras närhet och underliga läppä om allt och ingenting och kommer på mig själv med att titta på deras bäddade tomma sängar. Damned if you do – damned if you don´t.

16839368_10154138524381338_1249819406_n.jpg

Ett svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s