Frissa-karma

Är det bara jag som ALLTID har en ovanligt bra hårdag dagen före jag ska gå till frissan och kapa barret? Alla andra dagar frasar minsann ens kluvna, risiga toppar vid blotta anblicken men just före man ska göra något åt saken går håret i försvarsposition, sträcker upp händerna och lägger sig självmant i samarbetsvilliga lockar. Sen då man klippt av eländet hinner man ångra sig i lung och ro och minnas stunder då allt ännu var bra.

hardag

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s