Idrottsgalan 2017

Det var hög ”Sidu morjens!”-faktor på den Finlandssvenska Idrottsgalan på Clarion Hotel igår kväll! Eftersom jag var konferencier kunde jag inte på det sättet delta i firandet men överlag ett superlyckat evenemang med fina framträdanden av KAJ, The Royalties samt Patrik Isaksson och Uno Svenningson.

Kuriosa: Patrik berättade att hans fru blivit lite förbryllad över den senaste bilden som togs av oss förra gången vi träffades (i arbetets tecken, I might add) så vi tänkte att varför inte ta en favorit i repris – denna gång kryddat med Uno Svenningson. Inte helt fel! Dessutom levererade de på scenen precis som de fullblodsproffs de är. En riktig guldkväll!

16402618_10154093569856338_7271747031837452402_o.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s