TV-tips och Idrottsgalan

För alla er som lever i någon typ av bonusfamiljskonstallation vill jag tipsa om en ny serie som börjar på Yle Fem imorgon lördag kl.20 – Bonusfamiljen! Det är Felix Herngren och hans fru Clara som tillsammans med hans syster Moa (även känd romanförfattare) som totat ihop manuset. Verkar riktigt lovande. Kolla in det!

Själv ska jag imorgon vara konferensier på Finlandssvenska Idrottsgalan. Känns lite nervöst vilket är konstigt med tanke på att jag dagligen talar till tiotusentals människor på radion utan att bry mig desto mer om det men om 250 ögonpar riktas mot mig är det inte riktigt samma sak som att sitta i min bubbla ensam i Radiohuset. Men det ska nog gå bra bara jag inte snubblar på klackarna.

Bra musaunderhållning dessutom, KAJ, Uno Svenningson och Patrik Isaksson spelar där, hur bra som helst! Avgudar alla tre men måste jag välja så tar jag Patrik alla gånger. Hans låtar är bara så fina. Melankolisk kärlekspop då den är som bäst. Senast vi sågs i samband med en intervju kom vi bra överens. Tror det blir en bra kväll.

10704071_10152317594411338_633870505957376675_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s