Graviditetsillamående i kvadrat

Nu då mina barn är 4 och 8 minns jag inte längre lika tydligt hur vidrigt det faktiskt är att vara gravid. Illamående, spyende, foglossning och allmänt elände. I förhållande till bloggaren Carola Ekman har mina graviditeter dock varit som en piknik i parken för då Carola väntade sitt första barn drabbades hon av Hyperemesis Gravidarum, dvs gravt graviditetsillamående. Hon beskriver den värsta tiden som en 6 månader lång magsjuka.

Trots det ledsamma ämnet är det viktigt att de här historiernas berättas för sällan känner man sig så ensam som då man är inne i värsta illamåendedimman. Hade förmånen att ha med Carola i vårt program i veckan och HÄR kan du läsa en artikel jag skrev utgående från ämnet.

Kändisbloggaren Linn Jung är också inne i samma elände nu. I hennes blogg får du ytterligare insikt i en vardag som går ut på att överleva dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s