I´m back!

Jag ber om ursäkt för att jag är som en vän som inte hör av sig speciellt mycket nuförtiden. Så skit stil! Förlåt! Viljan finns nog där men har byggt upp någon underlig tröskel för att skriva något här. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vad vill ni höra om?

Har dock bestämt mig för att ta tag i den här bloggen som dock funnits med mig i typ åtta år nu och inledningsvis kan jag bara konstatera att det är en underlig dag idag! Sitter och tittar på hur Donald Trump blir president och minns hur jag tillsammans med min nyfödda dotter låg och tittade på då Obama gick igenom samma festligheter för åtta år sedan. Undrar hur världen ser ut om ytterligare (Gud förbjude) åtta år då hon ska ut i världen som den mannen skapat? Eller förstört.

I väntan på det en bild från nån vecka tillbaka då vi firade 8-årsdagen med hål i öronen. Ännu lyckligtvis så oskyldig och ovetandes om världens eländigheter.

16215734_10154049207186338_676777079_n

Ett svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s