Nätdejtning är vår tids fönstershopping

Som singelförälder som närmar sig förtio vet jag mycket väl att det här med att dejta en massa coola människor och träffa potentiellt nytt sällskap är allt annat än lätt. Praktiska detaljer lägger visserligen lite hinder i vägen men tror även man blir mer skeptiskt och selektiv med åren. Skrev en kolumn om detta å jobbets vägnar, läs gärna och dela med dig av dina egna erfarenheter av dagens dejtingliv!

Vare sig man är 20 och letar efter den där första stora kärleken, 30 och redo att slå sig ner och bilda familj, 40 och frånskild, 50 med utflyttad man och barn eller 60 som kanske änka eller änkling. Singellivet kan se ut på många olika sätt i olika skeden av livet. På Yle Vega ska vi göra vårt bästa att under den kommande månaden belysa allt detta ut så många synvinklar som möjligt. Men för det behöver jag DIN story.

LÄS HÄR. 

profil5(1).jpg

5 responses

  1. Bra kolumn som vanligt! Tycker om det du skriver. Känner också alltför väl igen det du skriver om. Nätdejtade men gör inte om det. Många de flesta var mer och nog mest ute efter sex. Vill känna en man ordentligt och inte direkt hoppa i säng. Män är nog också mera än kvinnor ute efter enbart sex och inte ett förhållande.
    Det är svårt att dejta i Svensk Finland. Man är bekant eller bekants bekant med de flesta. Det är också väldigt utseendefixerat på nätet. Är man inte tjugo och ser bra ut är det svårt att träffa någon seriöst. Har bara negativa erfarenheter men kanske det finns någon med bättre erfarenhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s