Amsterdam aftermath

Det blev en riktigt mysig tripp till Amsterdam. Första gången där för mig så jag gick mest runt och förundrades över att det finns en stad som ser ut som en Venedig och en massa pepparkakshus. Regnigt och kallt var det den här tiden på året. På fyra dagar hann vi se solen tillräckligt länge för att ta den här bilden.

15002270_10153842308401338_9032480719365652005_o

Sen öste det ner igen. Var dessutom förkyld hela resan.  Dåligt väder eller bristfällig hälsa är dock inget att gnälla över då man inte behöver stå i bara underkläderna i ett av fönstrena i Red light district. De här kvinnorna med sina sorgsna, tomma eller hatiska blickar, de har rätt att gnälla. Inte jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s