Amsterdam-tips?

Jag gillar att åka iväg på små resor då tillfälle erbjuds. Behöver inte vara fancy eller speciellt avancerat, är man bra på att söka erbjudanden på nätet kan man komma iväg för en billig peng.

Nästa vecka ska jag således bege mig till Amsterdam med en väninna. Jag vet, inte bästa möjliga tidpunkt för året för att strosa längs kanalerna men vad gör man. man kan ju alltid sitta inne på en mysig bar eller restaurang och beskåda folkmyllret också.

Är dock helt obekant med den här staden så nu är jag nyfiken på om du där ute råkar ha några tips på vad man borde se i den här staden under en långhelg? Är inte så mycket för droger, prostituerade eller museer men allt annat går!

7 responses

    • Lååånga köer och mitt bristande intresse för museer gjorde att vi aldrig tog oss dit. Anne Frank är ju en enorm litterär gestalt men denna gång blev det inte av, tyvärr.

  1. Om du inte är så road av muséer, så rekommenderar jag att strosa omkring i Jordaan. Stick er in i små butiker, gallerier och på olika slags caféer och restauranger. Vondelpark är också supertrevlig att vandra omkring i. Att hyra en cykel är också kul!

  2. Om du inte är så intresserad av att gå på muséer, så rekommenderar jag att ni strosar omkring i Jordaan. Dyk in i små specialaffärer, gallerier, caféer och restauranger. Utbudet är oändligt. Vondelpark är trevlig att gå i också. Och så är det kul att röra sig på cykel. Går att hyra på massor med ställen.

    • Beklagar att din kommentar syns först nu, såg den genast du skrv den men glömde ok:a den här! Jag har hört massa gott om Jordaan men tyvärr hann vi inte dit denna sväng, hängde mer i De Pijp som lär ska vara ett lite liknande bohemiskt område. Men nästa gång ska jag definitivt bosätta mig i Jordaan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s