Sömnbristens elände

Träffade en väninna som nyligen fått bebis nr.2 och insåg jag att jag helt glömt hur sjukligt trött och utmattad man blir av den där första tiden då man inte får sova. Hur sömnbristen får kroppen att kännas dubbelt tyngre och hjärnan känns som stelnad gelé.

Nu då Uno varit rejält sjuk och jag inte fått sova på tre nätter är jag tillbaka i den där hemska tillvaron då man gång på gång blir väckt just som man håller på att somna. Vilken tortyr. Vilket elände. Lyfter på hatten för alla bebisföräldrar och väntar desperat på att även detta ska gå över och att nattfriden åter sänker sig över stugan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s