Who knew?

Få saker är lika underbara som då någon verkligen överraskar en. Satt idag och kollade på X-factor UK och förutom de väldigt många fina sångarna som gjorde strålande auditions blev jag speciellt imponerad av domaren Nicole Scherzingers väldigt okaraktäristiska utspel, hon imiterade Britney Spears samt klämde fram operaliknande toner. Vem skulle ha trott det om Pussycat Dolls-baben? Det är bara att jämföra och förvånas! Lika lysande i bägge roller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s