40 = guld!

I den här åldern då de flesta gift sig (vissa även skiljt sig) så är det sällan det ordnas stora fester. Nu har dock mitt hopp vad gäller utsikter för kommande roliga samkväm väckts i.o.m. att jag i lördags blev bjuden på världens roligaste 40-årsfest!

Det var Unos bästis mamma som fyllde jämna och hennes man och syster hade fixat och trixat till ett sånt party att huheijaa. Kände mig först lite självmedveten då det visade sig att jag var enda singeln där och alla andra var lyckligt gifta men tja, det gick över vartefter vinglasen gick ner. Hade så roligt att jag inte ens tänkte på att föreviga men någon annan var mer uppmärksam. Guldkväll!

fest2

fest1

 

6 responses

    • 40-årsfesterna kanske är bättre på det viset att vi – det äldre klientelet – oftast sitter fastkedjade i hemmet så sen då det finns tillfälle så är det all in, haha. Och tack för komplimangen, en silverkjol är aldrig fel. 🙂

  1. Känner mej som den sista singeln i världen. Mina vänner är gifta sambo sen länge och har fått barn. Efter flera misslyckade förhållanden börjar jag tro att det inte finns några ärliga lediga män. Men att bli bitter och känna sej ensam löser ju ingenting.
    Älskar din ärliga blogg. De flesta är så upptagna att visa upp sina perfekta liv speciellt på sociala nätverk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s