Vegas ansiktslyft

Vet inte hur många Vega-lyssnare som hänger här men förhoppningsvis blir ni allt fler som hittar dit i.o.m. förändringarna som drog igång 1 september!

Har ju själv jobbat på kanalen i några år nu men är glad att välkomna lite nytt blod till vår glada skara, exempelvis de ypperliga herremännen som tidigare gjort Veckoslutskommitén på Radio X3M: Nicke Aldén och Magnus Hansén. Tillsammans med dem och en massa andra kul typer gör vi nu ett förnyat Yle Vega just för dig som känner att X3M är för ungt och traditionella Radio Vega för gammalt. Ge det en chans, det är bra! Och kul.

14188344_10153676844891338_6525211253222086946_o

Största förändringen för mig personligen är att jag numera sänder ensam. (Vardagar 13-15, lördagar 9-13!) Trots att jag under mina dryga tio år i branschen gjort sändningar solo är det en helt annan konstform att hålla monolog än att delta i en dialog.

Exempelvis imorgon är det fyra timmar Norrena på kanalen. Får se då. Kanske blir det pinsamt stammande, kanske inte. Själv är jag övertygad om att många av er kommer att gilla det nya Yle Vega.

2 responses

  1. Heja Vega! Jag vet int vad som hänt men plötsligt känner jag mig med mina 32 år på nacken att Vega inte alls är ett dåligt alternativ. Bra snacl och sköna typer helt enkelt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s