Semesterlunken

Som vanligt så tar det ett tag innan man kommer in i semesterlunken. Den där underliga tillvaron där tempot blir långsammare och långsammare för att sedan nästan stanna. Ni vet, då en tripp till butiken känns som dagens program och att man inte orkar börja med annat.

Vi har det bra här i Vasa, barnen och jag. Inkvarterar oss på mommos och moffas all inclusive, behändligt värre. Här finns mat, dryck, aktiviteter och barnaskötsel tillgänligt dygnet runt. Hur lyxigt som helst. I gengäld målar jag staket och går ut med hunden.

IMG_20160718_163506

Min bror och hans familj kom också hälsade på och med sig hade de Storkyros världs-succé, Napue Gin som blandat med Fever-Tree Tonic (+tranbär och rosmarin) valts till världens bästa GT! Nami.

IMG_20160712_185125

Hann även med en tripp till Jakobstad där jag hann träffa en massa härliga vänner från min studietid i denna österbottniska pärla. Alltid lika ljuvligt att komma tillbaka!

IMG_20160716_193646 (1)

Det går ingen nöd på oss med andra ord. Ha det fint där ute!

IMG_20160715_143359

Ett svar

  1. Så fina ni är! Österbotten är underbart SvenskFinland är inte bara södra Finland och Helsingfors som vissa tror. Älskar att prata och bli förstådd på svenska vid de alltför få gånger jag har nöjet att besöka pampas och träffa fina vänner. Njut av semestern! Det är vi värda som slitit ett helt år sedan förra semestern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s