Så kommer du ur barnfria bluesen

Catten skrev om hur hemskt det kändes att lämna sin dotter hos mommos en vecka för att själv återvända till stan och arbetet. Som ensamstående förälder förstår bra hur ledsamt det känns att lämna bort dem, gör ju det mest hela tiden, eller åtminstone halva. Fast det oftast är efterlängtat kan det ändå kännas lite ensamt.

Själv gjorde jag samma sak idag då jag körde mina kids och deras far till flygfältet för en veckas semestrande hos farföräldrarna i Uleåborg. Fast jag vanligtvis tycker det är LJUUUVLIGT att få vara ensam ett tag så känns det ändå oftast lite tomt till en början. Men jag kan trösta alla längtande själar där ute med att det går över jäkligt snabbt bara man kommer in i sin ”jag får göra vad jag vill”-mode!

Då man fattar att man nu kan göra allt det där man kunde före man fick barn, gå på spontana afterworks, ta en tripp till gymmet utan att planera mellisar och tajma till barnparkeringen, hasa runt på ett shoppingcenter i timmar eller bara ligga på soffan och dricka vin och titta på Kardashians. Då är man in the BF-zone. Det är bara att välkomna den och sluta längta. Ingen blir en piggare och bättre morsa av att förstöra sin egentid med dåligt samvete.

13584784_10153534263601338_438518958355233125_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s