Då man bara känner att det är rätt

Såhär till midsommarens ära vill jag dela med mig av en låt jag hörde på Radio Vegas musikmöte idag, ett tillfälle där vi lyssnar på nya låtar utan att veta vem som gjort dem och funderar på huruvida de ska spelas på kanalen eller ej.

Då jag först hörde denna trodde jag att det var typ Gwen Stefani with a twist men tji fick jag. Hon är Gwens absoluta motsats – åtminstone utseendemässigt. Som kuriosa bör nämnas att LP (Laura Pergolizzi) skrivit en massa låtar till de stora stjärnorna men nu gjort en Sia som sa att Chandelier var för bra för att ge bort till någon annan och istället valde att sjunga den själv… och verkligen, den här är min nya repeat-favorit!

Har du förresten någon egen favoritlåt som du gärna skulle inleda ditt midsommarfirande med imorgon så uppfyller jag och fröken Julie lyssnarnas önskemål i en specialsändning imorgon kl.13-15 på Radio Vega. Skriv isåfall in ditt önskemål + motivering i kommentarerna så ska jag se vad jag kan göra. Trevlig midsommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s