Show ´em what you´re made of

Härom dagen talade jag med en kollega om Livets Allmänna Jävlighet och han konstaterade i likhet med många andra på sistone att ”du är nog minsann en ovanligt stark person. Du pallar liksom vad fan som helst.” 

Trots att ingen önskar svåra tider för vare sig själv eller andra så är det ju nog i de tiderna som man märker vad man går för. Och jag blev glad för dessa ord. Trots att jag oftast är en överanalyserande blödig typ som faller ihop och hulkar ut min hopplöshet så kravlar jag ju nog mig ändå alltid upp på något vänster.

Det är skönt att märka att man med åren blir allt starkare och faktiskt klarar betydligt mer än man tror. Det betyder inte att man direkt njuter då allt går åt fanders men jag har ändå en tilltro till att livet bär. Jag vet att allt har en tendens att ordna sig. Kanske inte just på det sätt som jag tänkt mig – men på något.

You got this.

 

4 responses

  1. Ja Hanna, med din positiva attityd klarar du nog av det mesta! Och just så är det, att det inte alltid blir som man tänkt sig – men det går nog ändå. DET måste man lita på, lita på livet.
    ♥️
    Och det sägs ju att man genom svårigheter lär sig uppskatta dom små sakerna – och så är det ju! Det vet vi som gått igenom stora livskriser 😀.

    • Jamen precis. Man lär sig att not to sweat the small stuff liksom. Och så gläds man nog mer åt helt vanliga saker och då vardagen rullar på utan större problem. Krafter till dig också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s