Klarade det…

Maj förde med sig en hel hög med utmaningar på egentligen alla plan i livet. Kärlek, pengar, jobb, sjuka barn…allt man kan tänka sig på en och samma gång. Hela månaden var mitt enda mantra att ”bara jag tar mig igenom den här månaden så lättar det.” Och igår då jag körde till jobbet insåg jag att det blivit juni och att jag klarade det!

Kom ihåg detta om du kämpar som bäst. Det blir bättre. Du orkar nog. Ena tassen framför den andra och så segar du på. Allt går över.

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s