This too shall pass

En bekant ringde mig igår och sa att din pojke bröt lårbenet för ett tag sen, eller hur? Min 4-åring har gjort detsamma!” Sen talade vi om erfarenheter och jag delade med mig av de visdomar och förmånar som givits mig. Under vårt samtal slog det mig att hur otroligt snabbt man glömmer. Eller åtminstone aktivt slutar tänka på något.

För åtta månader sen visste jag inte att Uno skulle hamna på sjukhus och att jag själv skulle vara bunden vid honom och hemmet i två månader. Under tiden då det kändes som mest hopplöst med nedkissade gips och evighetslånga dagar kunde jag heller inte ana att han några månader senare skulle vara på benen igen för att nu inte ha några bestående men över huvudtaget.

Har alltid haft ett mantra som jag burit med mig då livet kännts tungt. This too shall pass. För allt går över. Det blir faktiskt lättare. Alla sår läker inte helt men man kan lära sig att leva med tammefan allt. This too shall pass.  Kom ihåg det.

gangsta

2 responses

  1. Världens bästa motto. Är just nu inne i en fas som hållit på typ forever (nåja sen januari…) och som jag verkligen önskar att vore över så småningom. Och det kommer den ju sinom tid att vara. 😉 Ha en skön lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s