Telefonen förstör parförhållandet

Tidningen Anna som jag gjort en del grejer för tidigare ringde mig för någon vecka sedan och undrade om jag kunde dela med mig av mina visdomar vad gäller parförhållanden. Ser man på mitt track record så är jag knappast någon expert men älskar ju att fundera på dessa saker så tänkte att något kan jag väl komma med.

Anna 1

anna2

Och ja, jag håller fast vid att jag tror att telefonen är ett av de största hoten mot parrelationen. Även andra relationer. Få saker är så störande och förnedrande som att hamna tävla med uppmärksamheten med en telefon. Är du en av dem som frånvarande mumlar ett svalt ”Mhhhh….” till ditt sällskap medan du går igenom din Instagram-feed bör du se dig själv i spegeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s