Världens bästa morsdag

Alla mammor vet att det man mest önskar sig mellan varven är Lite Vanlig Jävla Lugn Och Ro. Och det har jag fått idag. Satte min pulled pork i ugnen på morgonen, gick på en danstimme, duschade och drack kaffe. Efter det middag med barnen och exet – som tydligen känner mig väl.

13181133_10153424774596338_385897898_n

Efter det balkonghäng med Helena i våningen under som har barn i samma förskola som Elaisa. Min egen mamma ska just boarda ett plan till Turkiet, väldigt välförtjänt. Idag känner jag mig sällsynt lyckligt lottad.

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s