24 timmar av ingenting

Aj jestas, det har varit några tunga veckor och min plan är nu att ägna de närmaste 24 timmarna åt Absolutely Nada. På sin höjd en tupplur och några avsnitt av Real housewives of Beverly Hills. Hasa omkring här hemma och låta allting bara vara som det är.

Om man som jag är en doer blir det lätt att man med våld försöker pressa saker och ting in i önskat format men som en vän till mig brukar säga: ”Kaiken viisauden alku on tosiasioiden hyväksyminen.” Nu är det som det är och allt har en tendens att lösa sig.

Hoppas att du där ute får en skön helg var du än befinner dig. Puss & kram.

13087932_506031139601887_897266101500802517_n

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s