Föräldralivets fröjder

Undrar hur många dagar jag satt på att vara hemma med sjuka barn under det senaste året? Okej, Unos lårbensbrott i höstas var en historia för sig men även i övrigt har den ena flunssan efter den andra hållit nåndera hemma.

Dagens är en öroninflammation som gått på lungorna. Så vi chillar här hemma, Uno gläds åt sina nya solglasögon och ägnar sig åt Netflix and chill. (Fast inte i uttryckets sanna bemärkelse förstås.)

Vad lära i av detta? Även som sjuk kan man vara en gansta.

13055917_10153401158571338_5870215830074456614_o

4 responses

  1. Jag har haft ena barnet hemma i en vecka nu, satsade på att få honom till förskolan i morgon. Då ringer de från dagis och säger att det andra barnet insjuknat. Det första barnet har något ganska okomplicerat men ville inte lägga honom på andras ansvar då det ändå är lite jobbigt och just därför är jag så jäkla arg för att det andra barnet har magsjuka. FÖR ATT MÄNNISKOR FÖR SINA BARN TILL DAGIS DÅ DE FORTFARANDE SMITTAR. Förlåt capslock, men en är arg på sånt här.

  2. Jo vabbförälder här med hej! Det känns som om jag är mera hemma än på jobb förtillfället. Jag hinner bara tänka, att nu verkar det kanske vara över för denna gång – och så BANG kommer nästa flunssa/öroninflammation/magbobba/helvetes-fanskap! Och turvis är de ju sjuka, så klart. Kanske man hinner jobba sen, tänker jag? 😊

    • Jamen, vad har man för alternativ? Man kan ju inte föra dit dem heller då de är sjuka för a) de orkar inte och b) jag vill inte vara en sån där som smittar ner andras kids. Så här ligger vi nu. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s