Keep singing

Jag är med i en grupp på jobbet som varje vecka tar ställning till ny musik som kommer ut och avgör vilka låtar vi ska ta in på Radio Vegas spellista. I torsdags hörde vi bl.a. på denna och eftersom vi aldrig i förväg vet vem det är som framför musiken för att inte påverkas av det blev jag rejält förvånad då jag senare hörde att det var ingen mindre än självaste Rick ”Never gonna give you up” Astley!

Då jag hörde den tänkte jag att den sjöngs av en stor svart man i en kyrka nånstans i den amerikanska södern men tji fick jag. Riktigt bra och välsjungen låt – dessutom uppbackad av gospelkör. Riktigt najs!

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s