Barnfritt!

Ai että, barnfritt i dagarna tre! Ska jobba ännu imorgon men efter det följer min bästa väns födisfest och annat skoj. Jag vet att många föräldrar har dåligt samvete då de är ifrån sina barn men eftersom jag ändå drar det största lasset i den här familjen njuter jag fullt ut av alla lediga stunder. Hoppas att alla ni stressade, slutkörda föräldrar där ute vågar ta lite egentid nu som då också. Man blir så mycket snällare då man får relaxa ibland.

2016-02-25 20.45.19

4 responses

  1. Barnfritt här också! Så fort barnen åkte korkade jag cidern och lade mig raklång framför tv:n. Dåligt samvete var det sista jag hade, j*vlar så jag är värd det här! Och varför skulle man egentligen ens ha dåligt samvete? Barnen får ju vara med sin pappa som är en alldeles hygglig snubbe och de har väntat och längtat på var sitt håll. Alla glada och nöjda. Win-win säger jag!

  2. Åh njut!! Jag väntar på att mannen skall komma hem från sjön – ännu 10 dagar kvar!
    Visst fasen är man värd att koppla av då man har barnfritt – dåligt samvete kan man ha en annan dag, gällande ngt annat, tycker jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s