Vågar du välja om?

Intervjuade Ila Nordman från bloggen Morotsliv härom dagen angående hur hon och hennes man efter tio år av fruktlösa försök att få barn bestämde sig för att lämna allt här i Finland, sälja huset och allt de äger och istället bli digitala nomader i Finland.

Så inspirerande med folk som verkligen tar tag i saker och vågar välja en ny riktning i livet. De flesta sitter bara och marrar över att allt är skit, jobbet suger, mannen är tråkig, man är för tjock, för trött för uttråkad. Men hur många av oss gör något konkret åt saken? Inte så många.

Blev därför egentligen inte så förvånad över att kommentarsfältet under artikeln ganska fort fylldes med skuldbeläggande och ifrågasättande utläggningar. Dessa bottnar högst antagligen i avundsjuka och missunnsamhet, helt naturliga känslor men blir alltid lite ledsen då folk ska skjuta ner den som vågar tro på något annat och försöka något nytt.

Läs hela artikeln HÄR.

7 responses

 1. Alltså suck vilka kommentarer!! Men jätteintressant artikel och nåt som ligger rätt nära mig. Skulle i princip kunna jobba var som helst just nu och det funkade för det mesta jättebra att jobba från Berlin!

  • Det skulle nog vara roligt att se lite mer av världen under längre tid än långhelger och charterresor. För mig är det just nu inte på kartan men får såna kicks av alla som gör det!

 2. Jag tycker också det var en intressant artikel! Jag blev glad av den. 🙂 (Och vissa av kommentarer var onekligen lite mystiska och otrevliga minsann. Det där blir jag varje gång lika överraskad av, att folk skriver direkt elaka kommentarer i olika sammanhang. Men du har väl rätt i att det är avundsjuka eller dåligt självförtroende som är anledningen. Inte mindre knäppt för det dock.)

 3. Vissa väljer det halvtomma och andra det halvfulla glaset. Själv blev jag lite irriterad på min man då jag konstaterade att det där hade vi kunnat göra åtminstone så länge han forskar (dvs de senaste fyra åren). Meeeen, varför inte göra det i framtiden!? Hälsningar till Ila och Krille!

 4. Hej Hannah!

  Så roligt med människor som kan ta dylikt på ”rätt sätt” och bli inspirerade istället för att försöka spy galla på andra för att känna sig bättre.

  Du gör verkligen ett toppenjobb i att lyfta fram roliga och inspirerande grejer! Fortsätt med det!

  Och tack för att du ville ha med mig på ett hörn! ❤ Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s