Lisa Nilsson har det där

Spenderade gårdagskvällen i Finlandiahuset på Lisa Nilssons konsert. Som väntat var det hög ”sidu morjens”-faktor bland publiken och Lisa rörde oss alla till tårar med sin uppriktiga, schåsfria, självironiska attityd i kombination med sin unika röst och fantastiska förmåga att väcka liv i låt som låt.

En av mina personliga favoriter var hennes version av Ace of Bases låt The sign som hon gjorde i svenska TV-programmet Så mycket bättre. Hon berättade att hon först varit mycket skeptisk till hela bandets repertoar men att hon under inspelningen inte bara blivit bästis med Jenny utan även hittat en helt ny respekt för det vad de trots allt åstadkommit och att en låt som börjar med raden ”I´ve got a new life” trots allt är ganska inspirerande.

Har du inte hört denna ännu ska du absolut göra det nu.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s