Ibland får man till det

Jag hymlar ju inte med att jag är helt svindålig på att leka med barnen. Eller visst kan jag tvinga mig själv till det, göra en halvdålig personifiering av någon My Little Pony men oftast så får barnen nöja sig med nån typ av praktiskt aktivitet. Igår kanaliserade jag min inre påskäggspyntare.

Känner mig ganska nöjd över att jag lyckades blåsa ur äggen utan att söndra dem, färga dem i kaffe och dessutom dekorera dem i ett nagellacksbad. Såna stunder känns det som att jag borde få medalj eller nåt.

12895276_10153334677231338_1126651642_n (1)

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s