Vecka utan bebisar

Förra veckan ringde min pappa mig och frågade om inte barnen kunde få komma och hälsa på till Vasa. Och såklart fick de det. Vanligtvis brukar jag jubla vid blotta tanken av ledig tid men denna gång har jag kännt mig ganska ensam och faktiskt saknat dem.

Jag inser att detta är helt normalt för de flesta föräldrar och att många ser på mig som the antichrist of motherhood för att jag njuter av egentid men denna gång förvånades jag faktiskt av min egen reaktion. Meeeen, det är lika onödigt att sakna dem då de är borta som det är att klaga på att man blir tjock medan man äter en bulle. Bäst att bara göra det bästa av situationen.

Har således kommit ifatt alla TV-säsonger jag missat den senaste tiden, sett hela Real Housewives of NYC, Masterchef Australia och Kauniit och Rohkeat. Inte helt risigt saldo det heller.

Men underligt hur sjukligt mycket tid man har då inte barnen är hemma! Vad GJORDE man före dem? Antar att man hängde på krogen och drack öl och flirtade med karlar.

(Vilket i sin tur leder till att man sen har såna här på nacken resten livet. ❤ )

mina bebisar

Ett svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s