Vad jag gör på jobbet

Många frågar ofta vad jag gör på jobbet då jag inte är i sändning. Nå, t.ex. idag så har jag gjort tre intervjuer. I den första talade jag med Jack Vreeswijk och Fredrik Furu om manlig vänskap och inre frid. Efter det snackade jag bastubad med en traditionell bastutvätterska och till sist diskuterade jag de syriska barnens utsatta situation med en typ från Rädda Barnen.

Nu sitter jag ännu på jobbet och editerar rubbet, d.v.s. klipper bort allt onödigt smackande och stammande så materialet är flytande och lättlyssnat i morgondagens Lördax.

Börjar dock bli ganska mosig i hjärnan så jag tror att det är dags att hoppa i bilen och ta mig en fryspizza och ett glas vin på soffan framför Emma-galan. Ha en skön kväll allesamman!

 

4 responses

  1. Aj, nu kom jag på att jag glömt din födelsedag. Kom nog ihåg min egen! 😀 Pizza och vin låter gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s