Hur står det till med kärleken?

”Hur har du det där hemma? Är du fortfarande kär och lycklig eller ser du på din partner och sväljer ett spontant ”usch”? Vinner kärleken över allt eller behöver man verkligen pusta, frusta och blåsa på glöden för att hålla den vid liv?”

Jobbar som bäst på ett sort relationsprojekt på Svenska Yle som försöker kartlägga hur det egentligen står till i den finlandssvenska hemmen. Har du 5-10 minuter tid får du hemskt gärna delta i vår undersökning. Du är givetvis helt anonym, ingen ser vem som svarat vad.

Du hittar enkäten HÄR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s