Inför det nya året

Inför det nya året så blir man gärna och reflektera lite över året som gått och då jag ser tillbaka på 2015 så känns det – trots vissa personliga ganska eländiga sorger – överlag som ett riktigt bra år!

Ju äldre man blir desto mer spelöga får man och jag själv har äntligen vågat börja lita på att livet bär på något jävla vänster även då man ligger som Bambi med halva kroppen nere i isvaken.

Jag förstår dock inte varför man ska behöva glida ner dit i vaken förrän det lättar och någon eller något drar en upp igen men en sak är säker och det är att man alltid tar sig upp igen på något sätt. Ett sätt är att inte alltid envisas med att vara så himla duktig utan sträcka ut handen och låta andra hjälpa en. Folk förstår så mycket mer än man tror och tillsammans är vi mindre ensamma.

Känner mig glad och välsignad för att få gå in i det nya året med lätta steg och ljusa framtidsutsikter och det önskar jag även er alla andra där ute. Nu hem och locka håret, sen lite skumpeduns, pussande och glad samvaro.

Gott nytt år!

20150722-165757-61077542.jpg

 

11 responses

  1. Fina ord inför nya året. Det gäller ju just att orka hoppas och tro och framförallt anförtro sig åt nån då det känns som motigast. 🙂 Och super att läsa hur vinden vänt i just ditt liv!

    • Jag vet inte vad det är men det känns alltid som att livet ändå bär en på något jäkla vänster. Just som man håller på och säga upp kontraktet så kommer det något som får en att orka lite till. Så hang in there!

  2. Precis! Ensamma mamman har så rätt. Att orka hoppas att livet ska vända Känner mej som den eviga singeln men kanske det vänder nu. Hoppas kan man iallafall.

    • Bättre ensam än i fel sällskap. Så brukar jag iallafall tänka – kanske just därför som jag varit ensam så länge. Och sen då rätt sällskap dyker upp så uppskattar man det så mycket mer.

  3. Kloka ord! Många vill absolut inte vara ensamma och hamnar i dåliga förhållanden för de är rädda att va ensamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s