Hos presidenten

Förra veckan den här tiden förberedde jag och Anne oss för Bloggalan, tänk att det bara är en vecka sedan! Så mycket har hänt sedan dess att det känns som en evighet sedan.

galan

Den här fredagen inledde jag på presidentens slott där det hölls en presskonferens inför nästa veckas självständighetsbal. Kan redan nu avslöja att det bl.a. kommer att mumsas på granskottssirapsmaränger, tomattårta och små vorschmackterriner. Fancy!

IMG_20151127_114441

Eftersom det inte är så ofta man får vistas på dylika ställen måste jag såklart ta en obligatorisk toa-selfie. Min sömnlösa vecka har gått hårt åt ansiktet men det må nu vara hänt. Som tur är det mörkt ute nu då jag ska gå ut på stan och träffa min BFF Catja. Trevlig helg!

2015-11-27 16.00.04

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s