Biltrubbel

Få saker muntrar upp en lika mycket en måndag kväll som då bilen får motorfel och man sitter strandad på en mörk, iskall parkeringsplats. Som tur har jag underbara människor omkring mig som även denna gång kom till undsättning och snackade in bilen på en verkstad fast de egentligen inte hade tid att fixa den.

Nu är det bara att sitta och vänta på att den blir färdig så man får punga ut med 370 euro. Få saker muntrar upp en lika mycket en regnig tisdag som att punga ut med såna stålar på reservdelar till bilen. Men det är nu vad det är. Har kaffe i koppen och livet ler i övrigt så it´s all good.

 

2 responses

  1. Ja visst är det härligt när man får slänga sina slantar på bilen istället för en södern-resa eller liknande! Man bara skiner av glädje. Hoppas den nu håller iaf…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s