En mammas våta dröm

20151120-174751-64071819.jpg

Sitter på tåget på väg till Vasa – ENSAM! Hur lyxigt är inte det? Behöver inte underhålla uttråkade barn, behöver inte gå med nån och kissa, får bara sitta här och njuta av Lite Vanlig Jävla Lugn Och Ro.

Imorgon är det såklart dags för Bloggalan som jag och Anne ska leda, före det en radiosändning med gulleplutten Jukka Isojoki. Vi ses väl i Stadshuset i Vasa imorgon kväll? Annars hörs vi på Radio Vega efter kl.10. Trevlig helg!

2 responses

  1. Jaa, ni hade det nog kul tillsammans med Jukka i studion. Hördes långa vågar! Det var säkert knappt att ni kunde hålla fingrarna i styr utan måste så där småpeta på varann under låtarna?! Tack för bästa lördaxunderhållningen på stugan!

    • Haha, vi sitter trots allt med ett stort bord emellan oss så inget tafsande. 🙂 Däremot är det alltid lika fint att träffa honom, han är en kär vän och bästa tänkbara kollega!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s