Stockholm, Catja och Gavin

Hade en underbar helgtripp till Stockholm med min kompis Catja. Då två ensamstående mammor en gång får lite ledigt så börjar man ju inte hetsa runt direkt utan det blev en lång skön räcka av häng, drinkar, mat, evighetslånga diskussioner och inte att förglömma: GAVIN DEGRAW på Annexet.

kuva (61)

Det var faktiskt Catja som introducerade mig till den här mannen för över tio år sedan och ända sedan dess har han varit min absoluta husgud. Han har liksom skrivit soundtracket till mitt liv, till våra liv.

Catja kunde jag skriva en hel bok om men i korthet är hon min själsfrände i alla lägen, kunde inte ha en finare och roligare vän. Är så tacksam för allt just nu. Bra flyt för en gångs skull.

Den här är till Catja och alla era andras fina vänner där ute. ❤

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s