Supervardagen?

Ikväll kom kidsen hem igen efter en vecka i Vasa. Ska jag vara riktigt ärlig så har jag faktiskt saknat dem lite här på slutet, något som realiteterna ganska snabbt slog hål på. Redan såhär första kvällen känner jag hur nerverna började vakna upp och sträcka på sig för att vara fit for fight inom kort.

Passligt nog skrev jag idag en artikel utgående från mitt samtal med journalisten Anna Perho, vi diskuterade det här med hur man på bästa sätt kombinerar jobb med familjelivet samt hur man ska orientera sig fram i fritidsdjungeln. Hela artiklen kan du läsa HÄR.

Hinner du inte det ger jag dig en rad a´la Anna att minnas: ”Tillräckligt bra ÄR bra.” 

2 responses

  1. HA-HAAA! Vet såå vad du talar om. Behövs bara ett par dar då avkomman är med far sin för att jag ska hinna börja undra hur jag nånsin ens KAN bli irriterad på dem. 😀 Sen tar det cirkagurka en kvart när dom kommit hem innan jag är hyperirriterad… Att sånt, sådär lite stiliserat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s