Sjöholm + Jöback = Chills

Igår hade jag den mest fantastiska upplevelse då jag och min kompis Pamela såg Helen Sjöholm och Peter Jöback i Hartwall arenan. (Det var av förståeliga orsaker gör ”sidu morjens”-faktor i korridorerna. Hela svenskfinland på ett och samma ställe typ.)

12036668_10153058832316338_3509837090331866695_n

Intervjuade Helen och Peter för nån vecka sen och nu då jag äntligen fick se dessa fantastiska artister på scen kunde jag inget annat än mysa, digga, gråta i de knappa fyra timmar showen räckte. Vilka människor, helt otroligt.

4 responses

  1. Jaaa meeen visst var dom bra! Jag vet inte när jag senast sku ha haft 10+-fiilis efter en keikka. Helt super! Lyckost dig som fått intervjua dom! 🙂

    • Dom var nog helt supersympatiska och jordnära. Men oftast brukar regeln ”ju större stjärna desto mindre divalater” stämma. Värst är snorungarna som just slagit igenom med sin första skiva och tror dom äger världen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s